**DeLiLeR FoRuMu**
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
**DeLiLeR FoRuMu**

Funda / Yeliz

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Aşk Dedikleri

4 posters
YazarMesaj
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 1:57 pm

Aşk: en yalın biçimde anlatılan tek kavramdır o,adı kendisidir zaten.Onu anlatmak için sonu gelmez cümleler kurmanıza gerek yoktur.''Aşık oldum'' dediğiniz an akan sular durur,küçücük çocuk bile sizi rahatlıkla anlar.Çünkü aşkın dili tektir.Aşk cesaret ister,kocaman bir yürek ister.Nedir bu aşk denilen şey?Elle tutulmaz,gözle görülmezbir şeyse nedir bu yaşanan somut acılar,güzellikler?Aşk,hayatın bize hazırladığı en güzel sürprizdir,bu yüzdende kalpleri ne zaman ele geçireceği hiç belli değildir.Daha ne olduğunu bile anlayamadan onun hükümdarlığına giriverirsiniz.Aşkın zamanını biz ayarlayabilseydik eğer ve kime neden aşık olduğumuzu anlayabilseydik,aşkın sırrınıda çözerdik herhalde.Ama o zamanda aşkın insanı alıp götüren büyüsü tamamen kaybolurdu.Aşk hayata ve zamana karşı işlenen en büyük suç ortaklığıdır,aşk hayatın bütün tek düzeliğine,bütün sıradanlığına en soylu baş kaldırıdır.Ondan korkup kaçmak hiç kimseye yakışmaz.Ve elbette yaşanılan aşkı suçlamak,yargılamak,karala! mak da aşka yakışmaz.Bu önce haksızlık kendinize saygısızlık olur.İnsan sonuna kadar savunmalı aşkını karşılık görmesede,acı çekeceğini hissetsede,yarın terk edileceğini bilsede,ailesini karşısına alacağını bilsede taviz vermemeli aşkından.''SENİ SEVİYORUM'' diyebilmeligöğsünü gere gere.Aşk işte o zaman aşktır.Ve bunun doğrusu yanlışı yoktur,zaten aşkın kendisi doğrudur.Kime karşı duyuluyorsa bu aşk,doğru insanda işte odur.Aşkın zamanı yoktur hep hazırlıksız yakalar insanı.Evli olmanız,sevgilinizin olması,bir ayrılığın taze yaralarını kurutmaya çalışmanız,bağlılıktan korkmanız,ailenizden çekinmeniz,hatta sevilenin hapse girmesi bile onun hiçmi hiç umrunda değildir.İşte aşk bütün bunlara tek başınıza karşı gelme yürekliliğidir,belkide yeni hayata geçebilme yoludur...Aşkın ne zaman geleceği belli olmadığı gibi,ne zaman gideceğide hiç belli değildir.Fazla vakti yoktur onun,uzun süre beklemeye ve bekletilmeye tahammülüde yoktur.Bir başka göze bakmaya bir başka tene dokunmaya baş!
laması okadar da zor değildir... Aşktan değil onun kaçmasından korkun ve doğruluğuna yanlışlığına bakmadan sonuna kadar savunun aşkınızı. Biliyormusunuz hayat zaten kocaman bir yalan.Bu kadar sahteliğin içinde gerçek ve doğru olan tek güzellik AŞK lütfen ona haksızlık etmeyin.Aşkına,sana aşık olana sahip çok ve onu kaybetme.''SENİ SEVİYORUM'' demek için geç kalma! Sevgiyle kal...
http://www.eglendir.li
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 2:12 pm

bu cok guzelmistkler
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 2:13 pm

miss-deli demiş ki:
bu cok guzelmistkler
;

sen beyendıgıne göre kesin güsellllllllllll Twisted Evil
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 2:15 pm

hehe ^^ guzel tabii
guldim

guldim

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 12:11 am

he guzel olcak tabi fundim begenirse kesin bizde begeniriz nede olsa on a les meme gout dimi fundim hihih Very Happy yelizz traduction pr erdincc plizz turkce anlatamdim hih:D
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 12:05 pm

guldim demiş ki:
he guzel olcak tabi fundim begenirse kesin bizde begeniriz nede olsa on a les meme gout dimi fundim hihih Very Happy yelizz traduction pr erdincc plizz turkce anlatamdim hih:D

iii bunada sukur yarisi Türkçe yarısı fransızca
Yeliz63
Admin
Yeliz63

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeSalı Eyl. 25, 2007 9:58 pm

hehe tercumesi su : "nede olsa on a les meme gout" >>>> nede olsa zevklerimiz ayni" demek istedi Very Happy afro
http://www.deli.forumperso.com
guldim

guldim

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeÇarş. Eyl. 26, 2007 3:44 pm

hihi aynen oyle xaolasin yeliz aplam tercumen icin Wink
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimePerş. Eyl. 27, 2007 11:31 pm

yaa guldim sende benden btermissin haa Very Happy mdr jkiff notr languaj turk :d
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 9:29 pm

miss-deli demiş ki:
yaa guldim sende benden btermissin haa Very Happy mdr jkiff notr languaj turk :d

Lütfen Türk'teki T yi büyük yazz özel bi tikim war buna we cok kızıyorumm Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

En son tarafından Salı Ekim 16, 2007 10:18 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:11 pm

pardon ama fransizcada konulmuo diye koymamistim beyfendii
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:14 pm

miss-deli demiş ki:
pardon ama fransizcada konulmuo diye koymamistim beyfendii

ben bu konuda cok titizimm yapmassan sevinirimmm
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeCuma Eyl. 28, 2007 11:19 pm

bak sen ! nyse aliskiniz yari turkce yari fransizca yazmaya bunuda ayni yapariz Wink
Yeliz63
Admin
Yeliz63

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 12:51 am

Very Happy:D:D hiç gulecem yoktu
http://www.deli.forumperso.com
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 11:19 pm

hiih bnimde
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeSalı Ekim 16, 2007 10:18 pm

Allah'ım ya gülmeyin o zaman Very Happy Very Happy Very Happy
miss-deli
Admin
miss-deli

Aşk Dedikleri Empty
MesajKonu: Geri: Aşk Dedikleri   Aşk Dedikleri Icon_minitimeÇarş. Ekim 17, 2007 8:31 pm

tmm allah allah Very Happy

Aşk Dedikleri
1 sayfadaki 1 sayfası