miss-deli-63
| Konu: ^^ Ben SeNi KoçaMaN BiR YüReKle SeVdiM ^^ Salı Eyl. 04, 2007 4:59 pm | |
| Ben seni kocaman bir yürekle sevdim Gözlerim değil yüreğimdi seni gören Sen damarlarımdaki kana karışıp geldin , oturdun yüreğime... Bir başka yerde olamazdın zaten! Bu yürek ilk kez bu kadar çabuk kabullendi birisine Hehangi bir konuk değildin artık... Bu yüzden ne ağlama fastı vardı nede uğurlama!! Şimdi sonbahar kışa giriyoruz ya! Ben dört mevsimde baharı yaşadım seninle Çiçek çiçek açtın yüreğimde Gökkuşağı zayıf kaldı senin renklerin karşısında... Taze bir yaprak gibi yeşildin... Kırmızıydın bir ateş gibi... Ve maviydin. En çok bu renkle anmayı sevdim seni Denize tutkundum, Denizi sensiz Senide denizsiz düşünemedim... Herşeye rağmen sevdim seni Güçlüydüm ve aşamadığım hiçbir zorluk yoktu Koca bir kentte, koca bir ülkeye kafa tutabilirdim. Sen elimden tutuğunda, dudağıma hafifçe yakllaştığında patlamaya hazır bir volkan gibi hissederdim kendimi... Sana ulşamamı engelleyecek herşeyi eritirdim , kül ederdim... Sana ulaştığımdaysa sakin bir göle dönüşürdüm ve o göle yalnızca sen girebilirdin Sevdim ve hayrandımda... Her halin çekti beni _Duruşunu,gülüşünü,yanımda,yatışınıkızmanı,şaşkınlığını,kurnazlığını,olgunlu ğunu sevdim... _Sesinide sevdim,suskunluğunuda... _Küçük oyunlarını,kaprislerini,korkularını sevdim,kıskandırmalarını sevdim... _Seni ve o doyumsuz sevdanı... "UÇARI" sevdamı anlatacak kelime bulamadım çoğu zaman... Sığmadın cümlelere ve hiç bir cümle seni tarif edecek kadar derin olmadı Seni severken yorulmadım çünkü sen yaşam kaynağımdın Hergün yenilendim. Seninle çoğaldım... Seninle büyüdüm... Eksik kalan neyim varsa tamamladın... Ölmeyecektim;Çünkü sen ölmemezliğin ta kendisiydin Sevdim işte ötesi yok Ve seni çok özledim | |
|