**DeLiLeR FoRuMu**
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
**DeLiLeR FoRuMu**

Funda / Yeliz

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Burçların Özellikleri

4 posters
YazarMesaj
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

Burçların Özellikleri Empty
MesajKonu: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 2:10 pm

Her burcun kendine has özellikleri var, ama öyle burçlar var ki özellikleri insanı çıldırtıyor. İşte burçlar ve bunaltan özellikleri.

Koç: Sana kalsa dünyada herkes aptal, bir sen akıllı! Millete öğütler verip ukalâlık taslar, önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin...

Boğa: Sen ayrı bir panel konususun. Kafayı iş yapmakla bozmuşsun, sanki dünyayı sen kurtaracaksın! İnatçı mı inatçı, dik kafalı... Komünizm bitti kardeşim!

İkizler: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

Yengeç: Sen sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan son derece yapmacık birisin. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Bu arada akıl hastanelerindekilerin %90'ınm yengeç burcu olduğu söyleniyor. Haberin olsun!

Başak: Sen pek aklı başında otoriter biri olduğun için dağınıklığı sevmezsin değil mi? Ama senin her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete fenalık geldi! Gayet soğuk, ruhsuz tipsin maalesef. Zaten telefon görüşmesi yaparken uyuyakalabilen birinden başka ne beklenir ki?

Terazi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

Akrep: Sen hele sen! Tuhafların içinde en tuhaf olan! içten pazarlıklı, kıskanç, ahlâk anlayışı sıfırın altında! Çoğu Akrep'in eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiğini duymuş muydun?

Yay: Sen herşeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tipsin, kendini buna alıştırmışsın ne de olsa; yeteneksizliğini ve talihsizliğini başka türlü örtemezsin değil mi? Seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat..

Oğlak: Sen tutucu ve risk almaktan kaçan birisin. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafına bak bakalım, hangi kayda değer insanın Oğlak burcundan çıktığı görülmüş?

Kova: Sen güya çok atak birisin ya, birşeyi elde etmek için her türlü yalanı söylüyorsun. Ama yalanı bile beceremiyorsun. Aynı hataları döne döne yapıyorsun, çünkü kafan almıyor. Ne sinirleniyorsun? Doğruları söyleyince kabahat oluyor değil mi?

Balık: Maşallah, senin hayal gücün pek gelişmiştir. Devamlı FBI'dan, ClA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne sonunda kafayı yiyeceksin. Ama sen en iyisi hayallerinle baş başa kal, nasılsa arkadaşlarının arasında en ufak bir dikkat çeken tarafın yok. Kendine güveni olmayan öyle sessiz sedasız bir tipsin işte.. plastik dünyanın naylon delikanlıları
http://www.eglendir.li
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 2:11 pm

aslan ı sildim k.b. yın çünkü aslan benim burcun ve pekk ii seyler yazmamıssss Very Happy Very Happy
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 2:18 pm

İkizler: Sen hızlı ve pratik düşünebiliyorsun ama kendinden çok şey verip karşındakinden az şey bekliyorsun, yani akıllı geçinme! Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilgine...

hmm
Yeliz63
Admin
Yeliz63

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 9:28 pm

Terazi: Sen sanatçı ruhlu olduğun için apayrı saçma bir boyutta yaşıyorsun. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezersin, sonunda da her büyük sanatçı gibi "Kimse beni anlamadı!" diye çıldırırsın, yarım aklın da gider.

bu ne yaaaa
al sana al sana al sana
http://www.deli.forumperso.com
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeC.tesi Eyl. 29, 2007 10:59 pm

hahaha
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 10:43 am

Yeliz63 demiş ki:

bu ne yaaaa
al sana al sana al sana

whahhah doğruları yazmıstırrr yarım akıllı yazmıs öle misin Laughing Laughing Twisted Evil Twisted Evil
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimePaz Eyl. 30, 2007 7:01 pm

Yeliz = yarim akkili olmadi bu iste Razz
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 12:19 am

fundim baligi eklemeyi unutmusun burclara Wink
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimePtsi Ekim 01, 2007 11:09 pm

haa evt bnde diyordum eksik deye
Yeliz63
Admin
Yeliz63

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 12:22 am

Erdinççççççç bana yarim akilli diyemezsiniz temem mi hehe ii bisey olsaydi kendi burcunuda koyardin peh
http://www.deli.forumperso.com
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 12:09 pm

Yeliz63 demiş ki:
Erdinççççççç bana yarim akilli diyemezsiniz temem mi hehe ii bisey olsaydi kendi burcunuda koyardin peh

hahah cok iii bişeydi şimdi siz imrenmeyin die koymasımm hih hih hih hih
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 1:50 pm

ben arican bulcam haha gordceksin ;
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 2:53 pm

miss-deli demiş ki:
ben arican bulcam haha gordceksin ;

ii bul bakalımm seni de kötü anlatan bişi bulunur :p :p :p
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 6:16 pm

bak sen :p
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 6:21 pm

miss-deli demiş ki:
bak sen :p

wala ben daha beterini bulurum yada uydururummmm Twisted Evil Twisted Evil :p :p :p :p
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 6:24 pm

bak sen ^o) uydurcaksin Very Happy bnde uydurmasini bilirim
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 6:36 pm

miss-deli demiş ki:
bak sen ^o) uydurcaksin Very Happy bnde uydurmasini bilirim

ii uydur bakalım nası uyduruyon
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 02, 2007 10:06 pm

hii tmm anlastik Very Happy
*-*-masum_serseri*-*-

*-*-masum_serseri*-*-

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeSalı Ekim 16, 2007 10:24 pm

miss-deli demiş ki:
hii tmm anlastik Very Happy

tamam anlastık ta hani msj yawww Laughing Laughing Laughing
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: Burçların Özellikleri   Burçların Özellikleri Icon_minitimeÇarş. Ekim 17, 2007 8:35 pm

ne bilem ben XD

Burçların Özellikleri
1 sayfadaki 1 sayfası