guldim
| Konu: *@* A$K Ve GuRuR *@* Salı Eyl. 04, 2007 7:22 pm | |
| (kız):Bu kadar mı sevgin ?
(erkek):evet yaa sen ne zannettin, seni sevdigimimi?
kız yıkılmışdı telefonun başında hiçbişey söylemedi, sadece aglıyordu sessizce. Bir ara delikanlı kızın sesini yani hıçkırıklarını duydu. (erkek):Ne o niye konuşmuyosun ? yoksa aglıyormusun?Olsun canım bu da gecer, ben bıraktım diyemi aglıyorsun?Deger mi? senin ayrıldıgını söyleriz benim için farketmez.
(kız):anlamadın mı sersem?Sen veya ben ne fark eder.?
delikanlı susdu, oysa genç kız bunları söylerken seviyordu ve hepde sevecekdi.Ama yapılacak bişi yokdu bu sözler karşısında direnen gurur vardı.Aşk ve sevgi ne kadar iki ters kelime, sevgi terazide ağır basdı, Delikanlı telefonu kapatırken soguk bir sesle son defa :
(erkek):ELVEDA !!! dedi.
Genç kız ise gururunu ayaklar altına alarak son kez :
'SENİ SEVİYORUM' dedi.
Telefonu kapatırken delikanlı düşündü, niye yapmışdı? Oysa o da sevmişdi, ona sevdigini itiraf etmek için tekrar aradı ve kızın telefonu cevap vermiyordu.Genç kızın evine gitti.Kalabalıkdı, acı bir siren sesiyle irkildi, biraz sonra ağzının bir kenarında kan bulunan kızın cesedi çıkdı.Delikanlı yıkılmışdı.Gözyaşlarını tutamadı.
'ELVEDA' demişdim.'UYAN UYAN' dediysede genç kız uyanmadı.bir ara genç kızın elinde nemli bir kağıt gözüne ilişdi.Boğulmuş gözyaşlarını silerel okudu.
şöyle diyordu genç kız :
TÜM SEVENLERE VE SEVİLENLERE İBRET OLSUN!!!! (MUTLULUK AVUCUMUZUN İÇİNDEDİR, YETER Kİ ONU TUTMAYI BİLELİM)
| |
|
Admin Admin
| |
Yeliz63 Admin
Mesaj Sayısı : 343 Yaş : 34 Location : Clermont-Fd Kayıt tarihi : 04/09/07
| |