Hayat günahtı bilemedim. yaşadım ama dilemedim. etkilendim sevemedim, birkereydi denemedim. zaman cekti icine sigara oldum. nefes nefese yarılandım, izmaritle kaldım. ben hep sürttüm hayat ölmedi, cehennem benimle geldi. gerdi ordularını art arda, emri verdi ordularda, yüklendiler tayfa tayfa. kırılmış hayallerim, defterimde sayfa sayfa. ağırdır yenilgiler, zordur birbirini terkedişler. en içten sevişmeler intaharla birleşirler. yeminler tetiktir, mermiler nehirdir, haykırışlar tekmelerdir aslında, yediğim tekmelerdir anla! zamanla düzelir elbet, sabret demekle geçen onca sene hakaret! hararetli yokuşları, korkulu bakışları, yalvarışları helak ettim. yaşamı seçtim, sonumu beklerim. ben kışımla kavrulan, doğduğunda savrulan, bulduğunda kaybolan ve her zaman ben oldum yalanlarla avutulan.. benim de var bi dünyam, uykulardan fırlayan! gün gelir silah benim, coğu zaman hedefteyim. evimi yıktı nefretim, ödenmeyen kefaletim.. en büyükse gafletim, tanımak oldu aşkı.. yaşamın rengi kaçtı, sorgulandı namlular. suçlularsa mağdurlar. kazın önüme mezarları, çıkarın naaşları. sorun bakalım Geriye Dönmek Isteyenler Varmı? gözlerim karardı,dallarım sarardı. yoluma koydu engeli, belime taktı çengeli, yaşam değilse dengeli suçlu ben miyim, topladım tüm izleri.. varamadım bir yere idam ettim filizleri, şafak söküşlerinde astım kendimi o da yetmedi, yetmedi.
GECELERIN PUSLU SOKAKLARINDA CIRIT ATARKEN, YALNIZLIGIN MISAFIRHANESI BEN OLMUSUM VE DE TERKEDILISI OYNADIM ROLLERIMDE. YALNIZLIGIN HOLLERINDE YURURKEN GORDUM EN ACI KISMINI YASAMIN, BIR DAHA YASAMAK ISTEMEDIM. SIMDI MERHUMUM ONUN MERMILERIYLE KENDIMI VURDUM, SAVRULDUM. SONRA BIR CICEK OLDUM ACAMADIM VE DE GIDECEK YERIM YOK KACAMADIM. CAGIRIYORUM SONUMU, DERBEDERLIGIN EN IHTISAMLI KOSESINDE NOBETLERIM BITMIYOR! DINMIYOR GOZYASLARI DUVARLARIN, HISSI VAR SANKI KONUSUYORLAR BENIMLE!
Yanlışın ve doğrunun birer farkı olmalı, ne kadar eksi varsa bence o kadar artı olmalı. hayat bir palavra, gülüşler kadavra. hani yalanlar atılır, insanlar kanar ya! çöküverir duvarlar akıllar şaşar ya. onarım zamanı, yüzünü terler basar ya. nadastayım, vasattayım, isyan oldu günlerim! nerdeyim , yeldeyim, bin yasaklı perdeyim. parçalar, sorgular yine beni mi buldular. firardayım, yoldayım üzerimde seller, yere serilen cesetler. düşünür oldum yanlış nerde? alem zevke, ben kederde. yıpratıldım, aldatıldım, hor görüldüm, yargılandım. artçılardayım, şoklarım telaşlı! gözlerimde yaştı yaşanılanlar, kaçtı yakalananlar.. anılarsa tek miras, bitmek bilmeyen bir yas. görünmüyor kara, kapanmıyor yara, uzun bu yol cekilmiyor, pes etmekle olmuyor.. işliyor zaman, giden her vakitse geri gelmiyor! ölüyor hücreler teker teker, yerine yenisi gelmiyor!