**DeLiLeR FoRuMu**
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
**DeLiLeR FoRuMu**

Funda / Yeliz

AnasayfaAnasayfa  PortalliPortalli  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

§__Her$eY SeninLe GüZeL__§

+2
Semih
miss-deli-63
6 posters
YazarMesaj
miss-deli-63

miss-deli-63

§__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Empty
MesajKonu: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeSalı Eyl. 04, 2007 4:24 pm

Aşkı yudum yudum içmek, gerektiğinde hüzünlere hüzünler biçmek, zaman zaman da kahkahalarla gülmek, herşey seninle güzel.

Bizi yaralayan, kahreden, çok üzen, başlarken aşka,asla bu olguyu yaşamayacağız dedirten ve maalesef şimdi ayrılık noktasında bulunan biz miyiz gerçekten? İnanamıyorum, inanmak istemiyorum daha doğrusu. Şaka gibi geliyor tüm bunlar.

Ayrılık

Nasıl da tutkuyla başlamıştık oysa. Sıradanlaştık mı farkında olmadan, aşk heyecanını mı yitirdi yoksa?

Bir düşün, nerdeydi hata? Bir hata yoktu aslında, senin de çok iyi bildiğin gibi. Ama sen gittin. Aşkı anlamaya çalışmadın, fedakarlık yapmadın. İşin kolayına kaçtın. Oysa sen değil miydin, gerçek aşık, gözü karadır diyen. Ne oldu?!

Zora sahiplenenler, güçlü insanlardır. Yazık, aşk konusundaki güçsüzlüğünü, görmek bilmek istemezdim doğrusu.

Ama aşk konusundaki bu güçsüzlüğüne rağmen, seni seviyorum hâlâ, hem de çok. Bu kadar gözüm karaysa,ne olursa olsun, seni unutamam ayrılsak da diyorsam, düşününce seni kalbim çarpıyorsa hâlâ, bir bildiğim var elbet. Bak bakalım kimde var, sana verdiğim bu kıymet.

Madem kararlısın gitmeye, tamam git, yüzüne gülsün hayat. Git, git gidebilirsen ama söyleyeceklerim var sana giderayak:

Gitme, yokluğunla yaşamak, anılarında avunmak, düşlerimizi öksüz bırakmak, bunlar beni çok üzer.

Dalgaları beraber duymak, martıları beraber saymak, uykulara beraber dalmak, bunlar seninle özel.

Aşkı yudum yudum içmek, gerektiğinde hüzünlere hüzünler biçmek, zaman zaman da kahkahalarla gülmek, herşey seninle güzel.
Semih

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimePaz Eyl. 09, 2007 3:57 pm

güzel
http://shippuuden.forumb.biz
Admin
Admin
Admin

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimePaz Eyl. 09, 2007 3:59 pm

tskler semih :p
https://deli.forumperso.com
Yeliz63
Admin
Yeliz63

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimePtsi Eyl. 10, 2007 12:47 pm

tesekkur guzeldi. giz sen bule seyleri sevemiydin :d
http://www.deli.forumperso.com
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 10:52 pm

hee ya ne sandiinn tabi severim huhuuhu
Yeliz63
Admin
Yeliz63

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 10:59 pm

Very Happy:D:D
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:09 pm

ee nede olsa zamanla insan degisiyo dimi :s
Yeliz63
Admin
Yeliz63

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:21 pm

evet..oyle oluo
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeÇarş. Eyl. 19, 2007 11:39 pm

olsun bioz hep ayni kalalim ^^
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 10:41 am

valla fundim sen hep aynisin depui ke jte koner bazi insanlar oyle deisiyoki yabanci olduk onlarin gozunde...ama sen hep aynisin ve nsallaah bole kalirsin je taimee hhi
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 10:41 am

valla fundim sen hep aynisin depui ke jte koner bazi insanlar oyle deisiyoki yabanci olduk onlarin gozunde...ama sen hep aynisin ve nsallaah bole kalirsin je taimee hhi
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeCuma Eyl. 21, 2007 3:08 pm

hihi ben koly kolay degismem hele sana karsi hiçç ben bulesim bule kalcam (-kiskananlar catlasin Razz)
a vs de me suportey kouimça :!D
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 1:19 am

hihi seni kiskanan cok fundim baksana arkadaslarindan bile kiskananlar var onlar seni cekemio iste hihihi sen hic deisme Wink Very Happy
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 4:16 pm

guldim demiş ki:
hihi seni kiskanan cok fundim baksana arkadaslarindan bile kiskananlar var onlar seni cekemio iste hihihi sen hic deisme Wink Very Happy

HEhe delii Beni kim napsin ne kiskanmasi dicem ki Sad diyemiom cunkut sen anlarsin ^^
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:26 pm

et oui fundim ben anlarim deme oyle "HEhe delii Beni kim napsin ne kiskanmasi" cunki cok insan var seni kiskanan ...Wink
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:29 pm

maseleff :'( ule
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 6:32 pm

aman bosver fundim kiskananlar catlasin tu séé hiih
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 11:09 pm

hahahaha kiskananlar catlassin dimii yaa :p
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 22, 2007 11:31 pm

et oui hein hihihi Very Happy:D
miss-deli
Admin
miss-deli

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 12:33 am

zapp :)
guldim

guldim

MesajKonu: Geri: §__Her$eY SeninLe GüZeL__§   §__Her$eY SeninLe GüZeL__§ Icon_minitimePaz Eyl. 23, 2007 2:09 am

Very Happy Very Happy Very Happy Wink

§__Her$eY SeninLe GüZeL__§
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-